Quantcast
Channel: پایگاه اینترنتی بهاباد
Viewing all 298 articles
Browse latest View live

سالگرد تجاوزبه حریم مردم

$
0
0

دیروز 24دیماه مصادف بود با ورود نیروهای یگان ویژه وتجاوز به حریم مردم وایجاد رعب ووحشت در میان مردم .این  سطر را نوشتیم تا همه بدانند که مردم بهاباد هرگز این روز وخیانت مسئولین به این مردم ولایی را از یاد نخواهند برد.


مردم بهاباد ؛ امیدواربه تدبیر دولت "تدبیر و امید"

$
0
0

امام علی(ع):مومن از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شود.

این روزها برای شهرستان ما روزهای مهمی است.تا چند روز یا شاید هم چندهفته دیگر قرار است فرماندار جدید شهرستان ما منصوب شود.شهرستانی که گرچه تازه تاسیس است اما متاسفانه در دولت قبل گرفتار بی تدبیری و البته خیانت برخی مسئولین وقت استان شد و با بهانه ای که خودمان به دستشان دادیم در طی 4 سال این شهرستان 5 فرماندار و سرپرست فرماندار را به خود دید.بیایید آنچه در این 4 سال بر فرمانداری بهاباد گذشت را مرور کنیم.

13 بهمن 1388  احمد قاسمی به عنوان اولین فرماندار بهاباد منصوب شد.فرمانداری بومی و پرتلاش که هنوز هم که هنوز است اگر به دیده انصاف بنگریم بی شک بهترین فرماندار بهاباد تاکنون بوده است.

متاسفانه احمد قاسمی قربانی اختلافات محله ای همیشگی مردم شهر و البته رفتار برخی اطرافیان خود شد .در جریان سفری که خرداد 90 فلاح زاده استاندار سابق یزد به بهاباد داشت بارها در حضور استاندار به وی توهین شد و حتی در دهستان بنستان در حضور خودش و جلوی استاندار ، بیانیه ای توهین آمیز بر ضد او خوانده شد و متاسفانه بهانه لازم به دست عوامل مرکز استان نشین دادیم تا از آن زمان تاکنون انواع و اقسام فرمانداران غیربومی را تجربه کنیم.یک ماه بعد احمد قاسمی برکنار شد و داستان سرپرستان فرمانداری بهاباد از اینجا آغاز شد .

19تیرماه 90  ابوالقاسم دهقان با حفظ سمتِ معاون مديركل حوزه استانداربه عنوان سرپرست فرمانداری بهاباد منصوب شد.سرپرستی فرمانداری بهاباد برای آقای دهقان خوش یمن بود و با همین تجربه کوتاه، بلافاصله فرماندار تفت شد . اما این پایان کار فرمانداران غیربومی در بهاباد نبود و هنوز این قصه سر دراز داشت.

10 آبان 90 محمدرضا هدایی که پیش از آن معاون فرماندار شهرستان میبد بود فرماندار بهاباد شد .هدایی که در بین فرمانداران غیربومی بهاباد با 14 ماه ماندگارترین فرماندار غیربومی شهرستان بود حقیقتا انسان نجیب و پاک دستی بود و در جریان بستن آب چادرملو و قضایای بعد از آن پشت مردم را خالی نکرد و همین کافی بود که این آخوند زاده میبدی را برکنار و جایش را به فردی از داخل استانداری بدهند.

25 دی ماه 91 سعید عبداللهی  مدیرکل وقت امور اجتماعی وفرهنگی استانداری بازهم با حفظ سمت به عنوان سرپرست فرمانداری بهاباد منصوب شد .عبداللهی که از جانبازان جنگ تحمیلی هم بود هرچند مدیری کارکشته بود اما او را صرفا برای آرام کردن اوضاع متشنج بهاباد آورده بودند و با آرام شدن اوضاع او هم پس از 70 روز عطای کار در بهاباد را به لقایش بخشید اما استانداری یزد که فرمانداری بهاباد را جای خوبی برای تجربه اندوزی نیروهای خود دیده بود این بار یک فرد جوان تر را برای سرپرستی فرمانداری بهاباد انتخاب کرد.

8 فروردین 1392 مصطفی سالاری که پیش از آن معاون برنامه ریزی،اداری و مالی فرمانداری یزد بود به سمت سرپرست فرمانداری بهاباد منصوب شد و با پایان مهلت قانونی 4 ماهه سرپرستی ،در تاریخ 13 مرداد 92 رسما فرماندار بهاباد شد و از آن زمان تاکنون در این پست درحال خدمت است.

نقطه مشترک تمام فرمانداران یا بهتر بگوییم سرپرستان فرمانداری بهاباد این است که هیچ کدام تا پیش از این تجربه فرمانداری را نداشتند و فرمانداری بهاباد اولین تجربه آنها در این پست بود.درست است که همه فرمانداران غیربومی بهاباد انسان هایی شریف و خوب بودند و ما ممنون زحمات آنها هم هستیم اما حقیقت این است که اکثریت آنها به قول خودمان "نه آبی آوردند و نه سبویی شکستند"بعد از 4 سال هیچ اتفاق مهمی در این شهر نیفتاد. نه پروژه بزرگی در این شهر اجرا شد نه ادارات جدید مستقل در این شهر ایجاد شد و نه چیز قابل ذکر دیگری.با نگاهی به آنچه تا به حال بر فرمانداری بهاباد گذشته به وضوح می توان نگاه غالب مسئولین استان در مورد بهاباد را مشاهده کرد که"اگر می خواهی مردم بهاباد آرام و سربه راه باشند و کاری به کارت نداشته باشند مسئول غیربومی برای آنها بگذار"

واقعیت این است که ما مردمی غریب پرست هستیم چه حرفها که پشت سر تنها فرماندار بومی شهرمان که نزدیم و چه بلاهایی که سر او نیاوردیم وفقط منتظر بودیم تا او برود و همگی سکوت کنیم.  حاصل همه این کارها این شد که پست فرمانداری بهاباد مثل گوشت قربانی دست به دست شد و فرمانداری بهاباد  تبدیل شد به سکوی پرتاب عده ای که با تجربه اندوزی در اینجا به مدیرانی خوب برای مرکز استان تبدیل شوند و یا یک باند فرود مناسب برای عده ای دیگر که در سالهای آخر خدمت خود فرمانداری را هم تجربه کنند.

اکنون که در آستانه انتخاب فرماندار جدید بهاباد هستیم و خوشبختانه شنیده ایم با یکی از نیروهای خوشنام بومی که سابقه مدیریت در شهرستان های بزرگ خارج از استان را هم دارد برای فرمانداری بهاباد صحبت شده است متاسفانه خبرهای نگران کننده ای به گوش می رسد .گویا در این چند روزه جلساتی خانگی در باب تعیین فرماندار توسط افرادی معلوم الحال سازماندهی و تشکیل شده است.اینکه اصلا این آقایان-که هنوز هم مردم آنها را با شغل قبلی شان صدا می زنند- چطور به یکباره در عرض چند سال از فرش به عرش رسیدند به کنار اما باید به حال خودمان زارزارگریه کنیم که چنین افرادی برای ما تصمیم گیری نکنند و واقعا باید فاتحه شهری که این افراد عقلای آن می شوند را خواند.کسانی که سال گذشته در روزهایی که بازار جلسات چادرملو و بستن آب به روی این معدن داغ بود درحالی که درمقابل مردم مسئول هم بودند جرات نکردند در این جلسات آفتابی شوند اکنون که ایام به کام است و هوا برای فتنه انگیزی آنها آفتابی ،جلسه تشکیل می دهند و برای این مردم تعیین تکلیف می کنند. 

لازم است مردم عزیز بهاباد با درس گرفتن از آنچه در این 4 سال به خاطر تفرقه و چند دستگی بر ما گذشت و با هوشیاری کامل، جلوی فتنه انگیزی عده ای معلوم الحال را بگیرند و نگذارند سرنوشت این شهر را فرصت طلبانی تعیین کنند که جز به منافع شخصی خود به چیز دیگری نمی اندیشند.

در پایان روی صحبت ما با استاندار و مسئولین جدید استان است.4 سال گذشته ی بهاباد در پای بی تدبیری و بی لیاقتی استاندار سابق و دار و دسته اش تباه شد.بهاباد یک شهرستان تازه تاسیس است و هزاران کار بر زمین مانده دارد که انجام این کارها و حل مشکلات زیاد این شهرستان در گرو تدبیر و دور اندیشی شماست . از شما عزیزان تقاضا داریم که بدون توجه به برخی فتنه انگیزی ها ،با حسن تدبیر خود در انتخاب یک فرماندار قوی وکاربلد بومی -که قطعا مشکلات ونیازهای مردم این شهر را بهتر از هر غریبه ای درک می کند - امید را به دلهای مردم این شهر برگردانید.

 

 

 

دو انتصاب افتخارآمیز

$
0
0

در چندروز گذشنه دوانتصاب یکی کشوری ویکی استانی داشتیم که دو تن از عزیزان بهابادی مسئولیت های بسیار مهم را برعهده گرفته اند که باعث خوشحالی وافتخار هر بهابادی شده است.

                                        

 انتخاب «سید محمود میرابوالقاسمی» به عنوان عضو هیأت حل اختلاف در شورای عالی استان ها اولین انتصاب بود.

در نخستین نشست دوره چهارم شورای عالی استان ها، "سید محمود میرابوالقاسمی بهابادی" به عنوان یکی از اعضای هیات حل اختلاف هیات رییسه شورای عالی استان ها انتخاب شد.

مهدی چمران با کسب 45 رای از 70 رای به عنوان رییس شورای عالی استان ها انتخاب شد.

محمد رفیع آبادی از استان کرمان با 47 رای، سید محمود میرابوالقاسمی با 38 رای و مهدی چمران از تهران با 37 رای به عنوان اعضای هیات حل اختلاف هیات رییسه شورای عالی استان ها انتخاب شدند.

                          

در دومین انتصاب "علی دهقان بهابادی" به عنوان  معاون توسعه منابع و پشتیانی اداره کل آموزش و پرورش استان یزد منصوب شدند.

سایت بهاباد ضمن تبریک وآرزوی موفقیت برای این دو بزرگوار،امیدواراست در پست جدید مایه خیروبرکت برای شهرشون وعامل پیشرفت وآبادانی بهاباد باشند.

 

 

ذاکرین امام حسین(ع)(تکمیلی)

$
0
0

بنازم آنکه دایم گفتگوی کربلا دارد                دلی چون جابر اندر جستجوی کربلا دارد
به یاد کاروان اربعینی با گریه می گوید         همی بوسم خاکی را که بوی کربلا دارد..

دراربعین حسینی یاد تمامی ذاکرین  امام حسین (ع)را گرامی می داریم وبرای شادی روحشان فاتحه می خوانیم.

فوتبال به سبک بهابادی

$
0
0

تیم فوتبال انصار بهاباد نماینده شهرستان در مسابقات دسته یک استان جمعه میزبان تیم انصار بافق بود که در پایان این تیم را با نتیجه 0-3 شکست داد و خود به تنهایی بر صدر جدول تکیه زد.آنچه در ادامه می آید روایتی است از این بازی و حواشی آن .

دارم از نماز برمی گردم که چشمم به سیدمرتضی رضوی می افتد که با ساک ورزشی از کنارم می گذرد یک دفعه یادم می افتد که قرار بود برای دیدن مسابقه فوتبال تیم انصار بهاباد با تیم انصار بافق به ورزشگاه بروم.سریع دوربینم را برمی دارم و حرکت می کنم.هنوز تیمها وارد زمین نشده اند.تماشاگران زیادی هم در ورزشگاه نیست. سری به رختکن تیم ها می زنم.تصور من از رختکن، یک اتاق بزرگ با چندتا کمد لباس است اما رختکن ورزشگاه بهاباد برخلاف تصور من آنقدر کوچک است که بچه ها به زحمت در آن جاگرفته اند یک اتاق حدودا 2در 2 که قبلا گلاب به رویتان دستشویی ورزشگاه بوده و بچه ها از روی ناچاری آن را تغییر کاربری داده و تبدیلش کرده اند به مثلا رختکن، آن هم بدون کمد و حتی آویز لباس.

وضعیت چمن ورزشگاه -که پیش از این گزارشی از نحوه آماده سازی آن تهیه کرده بودیم-بسیار بهتر از تابستان شده و خدا را شکر زحمات اکبر و رضا زراشکی به بار نشسته و دیگر خبری از آن زمین کچل بی ریخت نیست و به گفته ناظر بازی درحال حاضر بهترین زمین چمن استان است.بچه ها مشغول گرم کردن هستند و دونفر ،عینک دودی به چشم، آنها را زیر نظر دارند.رضا قاسمی را با آن کت و شلوار و عینک دودی به سختی تشخیص می دهم. گویا سرپرست تیم است اما قیافه اش مرا یاد محافظان رئیس جمهور می اندازد. فرد دیگر هم مربی تیم، مجید بیک زاویه است.مثل اینکه چندان هم وضع تیم بد نیست چون هم مربی خارجی دارد و هم بازیکن خارجی.برای اولین بار داخل دروازه زمین چمن قرار می گیرم. به ذهنم می آید با این دروازه های بزرگ، آرش برهانی چطور این موقعیت ها را خراب می کند؟

نیمکت تیم ها یک ردیف صندلی است و یک میز زنگ زده هم برای ناظر بازی و ناظر داوری -که البته یک نفر هردو کار را انجام می دهد- و داور چهارم گذاشته اند.میرجلیلی ناظر بازی نمی دانم به چه چیز گیر داده که رضا قاسمی و اکبر زراشکی با هیجان مشغول صحبت با او هستند نهایتا با یک ماچ آبدار رضا قاسمی مشکل حل می شود. ناظر بازی انسان خوش اخلاق و مودبی است.چند دقیقه ای به ساعت 2 مانده است و همه چیز آماده شروع بازی اما خبری از آمبولانس و نیروی انتظامی نیست و ناظر بازی به شدت نگران است.یکی دو دقیقه بعد مجتبی حسنیان آمبولانس را می آورد و بازی شروع می شود اما نیروی انتظامی تازه یک ربع از بازی گذشته سر می رسد.100 نفری هم برای تماشای بازی آمده اند اما خبری از سکوی تماشاگران در این ورزشگاه نیست و بندگان خدا از روی دیوار بازی را تماشا می کنند .غلام خنده رو و محمدرضا خواجه ای و حمید اخوان هم بین تماشاگران هستند من هم کنار آنها می نشینم. خیلی قشنگ برای هم بازی را تفسیر می کنند انگار محصص و حاج رضایی و دکتر صدر کنار هم نشسته اند.فنس دور زمین کار را برای دیدن بازی سخت کرده و اصلا نمی توانم تحمل کنم و با پادرمیانی رضا زراشکی خودم را به کنار زمین می رسانم.مهمانان ویژه هم کم کم سر می رسند.شیخ حسین و سید عباس حسینی (اسپانسر تیم) زودتر از همه می آیند و بعد هم حاج امیر فلاح وحسن رزاقی و حسن عبداللهیان و حسین ثقفی و احمد حاجی زاده و محمد هوشمند و علیرضا تیموری.خبری ازمسئولان هیئت فوتبال بهاباد نیست.رئیس اداره ورزش و جوانان هم در شهرشان تشریف دارند.یکی از مهمانان ویژه می گوید فرق مسئول بومی و غیربومی اینجا مشخص می شود. کنار حاج امیر می نشینم بیشتر از اینکه حواسم به بازی باشد محو حرفهای نسبتا منشوری حاج امیر می شوم که با هر حرکت تیم مقابل نثارشان می کند.

شهردار خوب

$
0
0

چندروز پیش "عکس های ارسالی شما"را در سایت منتشرکردیم که چهار عکس از کوچه ای در محله امین آباد توسط یکی از عزیزان ارسال شده بود،امروز همان عزیز عکسهای دیگری از همان کوچه را برایمان ارسال کرده وضمن تشکراز شهردار محترم تیتر "شهردارخوب"را هم پیشنهاد کرده وماهم به رسم امانتداری این مطلب را با همان تیتر منتشر می کنیم. ضمن تشکر از آقا سجاد که عکس ها را ارسال کرده،ازشهردارعزیز وهمچنین پرسنل شهرداری تشکر می کنیم.در ضمن یکی از خوانندگان نظری را در همین مورد ارسال کرده که در زیر می توانند مشاهده کنید:

سیما:شنیده ها حکایت از شن ریزی کوچه ی غلوم چند روز پس از درج این عکسها در سایت داره.ضمن عرض تشکر از شهردار عزیز و سرعت عمل ایشون ،خواهشمند است در این رابطه گزارشی ارائه گردد تا مردم هم از فعالیت مسئولین اطلاع یابند و فکر نکنند همه ی مسئولین کم کارند.و بعد هم نگن غریبا بهترن و غریبه ای بیاد فرماندار بشه.ما اگه خودیها کاری برامون نکنن هم بهترمونه تا یه غریبه بیاد شهرمون را غارت کنه.

 

قبل از درج عکسها در سایت

بعد از درج در سایت

چند عکس

$
0
0

عکس های جالب خود را از طریق ایمیل  khabar@bahabad.in  یا قسمت "عکس" در منوی اصلی برای ما بفرستید تا به نام خودتان در سایت قرار گیرد.

آیا مشکلات تنها داروخانه شهرستان حل می شود؟

$
0
0

در تاریخ اول آذرماه مطلبی با عنوان "لطفا مریض نشوید "منتشرکردیم که به مسائل ومشکلات مردم در مورد تهیه دارو از تنها داروخانه شهر پرداخته بود.خوشبختانه امروز  جلسه ای دررابطه با همین موضوع در فرمانداری شهرستان ،برگزار وتصمیمات خوبی هم گرفته شده که اگر اجرایی شود مشکلات مردم در مورد تهیه دارو حل میشود .البته همچنان مشکل اساسی داروخانه که شبانه روزی شدن آن است حل نشده باقی مانده که انشاالله درآینده این مشکل هم برطرف می شود تا مردم عزیز دغدغه تهیه دارو در طول شبانه روز را نداشته باشند.از همین جا از فرماندارمحترم،اعضای شورای شهر،سرپرست مرکز بهداشت ومسئول فنی تنها داروخانه شهرستان بخاطر تلاش برای رفع مشکلات دارویی مردم تشکر می کنیم.

تصمیمات اتخاذ شده در این جلسه به نقل از سایت فرمانداری بهاباد بدین شرح می باشد:

- ساعات کار داروخانه (نیمه دوم هر سال) صبح ها 8 تا 14 و عصرها 16 تا 22 و در ایام تعطیل صبح ها 10 تا 12 و عصرها 17 تا 21 تعیین شد.

- همچنین در نیمه اول هر سال ساعت فوق یک ساعت به جلو کشیده می شود. در مجموع ساعت کاری داروخانه در ایام غیر تعطیل نباید از 12 ساعت کمتر باشد.

- مقرر شد داروخانه تا نیمه اسفند ماه 92 به مکان جدیدي كه فضاي كافي داشته و استاندارد باشد، نقل مکان نمايد.

- مقرر شد داروخانه مطابق قانون و مقررات قیمت داروهای موجود در نسخه بیمار را در نسخه سوم دفترچه بیمه به صورت دقیق و خوانا درج نماید و مرکز بهداشت بر اجرای صحیح این بند نظارت نماید.

- مقرر شد در ساعت تعطیلی داروخانه، داروهای اورژانسی توسط مرکز بهداشت ارائه شود.

عکس ها از سایت فرمانداری بهاباد برداشت شده است.

 

 


"احمد ترحمی بهابادی"مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری یزد

$
0
0

"احمد ترحمی بهابادی" به سمت مدیرکل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری منصوب شد.

به نقل از روابط عمومی استانداری یزد؛ "احمد ترحمی بهابادی" طی حکمی از سوی استاندار یزد به سمت مدیر كل دفتر امور امنیتی و انتظامی استانداری منصوب شد.

"سيد محمد ميرمحمدی" در این حکم آورده است: نظر به سوابق، تعهد و تجربيات ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم به سمت مدير كل دفتر امور امنيتي و انتظامی استانداري رديف سازماني شماره 84- ۳۱ منصوب می شوید. امید است با توکل به خداوند متعال و استعانت از حضرت ولی عصر(عج) در راستای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و سیاست ها و برنامه های دولت تدبیر و امید در انجام امور محوله برابر ضوابط و مقررات مربوط نهایت سعی و تلاش خود را مبذول نمایید.

لازم به ذکر است احمد ترحمی، آزاده هشت سال دفاع مقدس است و دارای سابقه فعالیت در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، معاون سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه یزد و دانشگاه علوم پزشكی شهید صدوقی(ره) است.

ترحمی از سال 76 به مجموعه دولت در استان یزد پیوست و در طول 8 سال دوران اصلاحات، مسئولیت بخشداری بهاباد و معاونت دفتر امور اجتماعی و انتخابات استانداری را بر عهده داشت.

وی دارای مدرك تحصیلی كارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی از دانشگاه امام صادق(ع) است.

سایت بهاباد ضمن تبریک وآرزوی موفقیت برای این بزرگوار،امیدوار است که در پست جدید مایه خیروبرکت برای شهرستان بهاباد باشند.

 

تاراج میراث

$
0
0

به سلامتی ، خانه قدیمی مرحوم سیدحسین رضوی هم خراب شد و آب از آب هم تکان نخورد.پیشنهاد می کنیم برای دفعه بعد با حضور مسئولین دلسوز، باقیمانده ناچیز قلعه بهاباد و مجموعه حاجی آباد هم خراب شود تا خیال همه از دست این خانه های خشت و گلی مزاحم بدترکیب راحت شود!

این هم وضعیت مقبره ملاعبدالله پس از بارندگی های اخیر

شهدا شرمنده ایم

$
0
0

بیش از دوسال است که دو شهید گمنام عزیز در میدان نماز سابق دفن شده اند ولی هنوزهیچ خبری از ساخت یادمانی برای این دوشهید عزیز نیست.هر روز از کنار این میدان می گذریم و چشممان به قبور این دو شهید می افتد اولین چیزی که از ذهنمان می گذرد احساس شرمی است که به خاطر وضعیت نامناسب آرامگاهشان از این دو شهید داریم.دو قبر که حتی سنگ هم ندارد .دراواسط خرداد امسال مطلبی با عنوان"فرزند روح الله"منتشر کردیم که مروری داشتیم بر رویدادهای مرتبط با شهدای گمنام ،ولی مثل اینکه قرار نیست برای گلزار این شهدا اقدامی شود و از همان اول هم معلوم بود که با 70-60 میلیون تومانی که برای این کار اختصاص یافته ساخت این یادمان راه به جایی نخواهد برد .کاش در این شهر یک مسئول مرد پیدا شود و به این وضعیت که در خور شان و مقام والای شهدا نیست پایان دهد. کاش این مردم که میلیون ها تومان صرف ساخت مساجد و حسینیه و برگزاری مراسم مذهبی می کنند غیرت به خرج داده و بی توجه به کوتاهی مسئولین ،خودشان فکری به حال آرامگاه این شهدای عزیز کنند.کاش پدران شهدا این دو عزیز را هم مثل فرزندان شهید خودشان بدانند.درست است که این شهدا پلاکشان را گم کرده اند اما نکند که ماهم غیرتمان را گم کرده باشیم.

فقط میشود یک جمله به این گمنام ترین گمنامان عالم گفت:

شهدای عزیز شرمنده ایم...

در پایان یک بار دیگر تصویرصورت جلسه ای که قبل از دفن شهدای گمنام تنظیم و امضا شده را جهت یادآوری مسئولین شهرستان و همچنین "بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس" منتشر می کنیم شاید یادشان بیاید قرار بوده چه کارهایی انجام دهند.

محمدپورفخری بهابادی مدیرکل جدید راه آهن هرمزگان

$
0
0

محمد پورفخری بهابادی به عنوان مدیرکل راه آهن هرمزگان منصوب شد.

                             

به گزارش ایسنا، در حکمی که از سوی مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران به منظور انتصاب محمدپورفخری بهابادی به عنوان مدیرکل راه آهن هرمزگان صادر شد،خواستار اعمال نظارت های لازم در راستای ارتقا سطح ایمنی و ارائه خدمات به مشتریان، ایجاد بستر مناسب برای به خدمت گرفتن توان حمل و نقل ریلی بخش خصوصی، اعمال نظارت بر اجرای مشخصات فنی، استنانداردها و معیارهای کنترل کیفیت در همه زمینه ها، تلاش در جهت پیشرفت فیزیکی پروژه ها متناسب با برنامه های ارائه شده، شناسایی نقاط قوت و ضعف منطقه و ارائه راهکارهای توسعه و گسترش حمل و نقل ریلی، نظارت بر اجرای قوانین، آیین نامه ها، دستورالعملها و بخشنامه های مربوطه از سوی مدیران شد.

لازم به ذکر است که در دوران مدیرکلی ایشان در راه آهن شرق تعداد زیادی از نیروهای بهابادی در راه آهن مشغول به کار شدند وتجهیز ایستگاه بهاباد به عنوان ایستگاه مسافربری وهمچنین پیگیری دفتر فروش بلیط در بهاباد از خدمات ارزنده ایشان می باشد.

سایت بهاباد این انتصاب را به جناب آقای مهندس پورفخری تبریک گفته وبرای ایشان آرزوی موفقیت می کند.

چو بیشه تهی مانَد از نرّه شیر ...

$
0
0

چو رفتند شیران از این مَرغزار                             کند روبه لنگ آنجا شکار

4 هفته پیش با انتشار مطلبی(اینجا) سعی کردیم با یادآوری آنچه در این چند سال به خاطر تفرقه و چند دستگی برسرمان آمده مردم را به هوشیاری در مقابل برخی فتنه انگیزی ها دعوت کنیم.اما متاسفانه در این 4 هفته هیچ کداممان در جهت منافع شهر قدمی هم برنداشتیم و میدان را برای برخی افراد باز گذاشتیم تا هرچه در توان دارند بر خلاف منافع شهر انجام دهند.واقعاچرا این قدر همه چیز برایمان بی اهمیت شده است؟چرا بزرگان بهاباد نسبت به آنچه در بهاباد می گذرد سکوت پیشه کرده اند؟چرا همچنان دست روی دست گذاشته ایم و سرنوشت این شهر را به قضا و قدر سپرده ایم و به هرچه بادا باد؟

اما ماحصل این سکوت چه بود؟عده ای از آقایان به طور مرتب و هفتگی جلسه تشکیل دادند از تمام روستاها افرادی را به جمع خودشان دعوت کردند و بعضا افرادی را هم از شهرستان مجاور برای سخنرانی آوردند تا در انتخاب فرمانداری کارکشته و امتحان پس داده به بهانه همفکر نبودن با جریان حاکم ،اخلال ایجاد کنند .اینها حتی نفرات مورد نظر خود برای فرمانداری را هم مشخص کرده و طی طوماری به استانداری فرستاده اند ودر هفته های گذشته به طور مرتب در استانداری یزد رفت و آمد داشته و با هرکه به ذهن شان رسیده دیدار کرده اند به طوری که حتی وزارت کشور را هم نسبت به این انتصاب حساس کرده اند.هفته گذشته هم که دکتر طالبی معاون سیاسی امنیتی استانداربرای افتتاح چند طرح در بهاباد حضور داشت با او جلسه داشته اند -هرچند طبق شنیده ها بیلشان گِلی برنداشته - و در آخرین تلاش هایشان یکشنبه 3 نفر از آنها در یزد بوده و با چند نفر از سیاسیون هم فکر خود در حزب اعتدال و توسعه و حزب کارگزاران دیدار داشته اند(اینجا)و(اینجا).عصر دوشنبه هم تعدادی از آنها با استاندار دیدار داشته اند که خوشبختانه به نتیجه ای نرسیده اند(اینجا)

بله عزیزان.حاصل سکوت مردم وبزرگان و نخبگان این شهر این است که چنین افرادی با چنان سوابقی خود را به عنوان عقلای این شهر جا می زنند از طرف این مردم حرف می زنند فرماندار تعیین می کنند ولابد پس از فرماندار در تعیین روسای ادارات بهاباد هم دخالت خواهند کرد .

 اینها باتمام قوا به میدان آمده اند و یک لحظه هم دست از تلاش برنداشته اند اما ما و شما در خانه هایمان نشسته ایم و منتظریم فرمانداری بومی و قوی و مطابق میلمان تحویلمان دهند .چه زیبا گفته اند گذشتگان ما که"کسی که جستجو کند پیدا میکند و کسی که بخوابد در خواب میبیند" .

هرچند بسیار دیر شده است اما اکنون زمان آن است که نخبگان و خواص بهاباد احساس وظیفه کرده و نقش خود را در قبال این شهر به خوبی ایفا کنند تا عامه مردم هم پشت سرآنها حرکت کرده و پیش به سوی بهابادی آباد و سربلند که سرنوشت آن را مردمش تعیین می کنند گام بردارند تا خدا هم آنها را یاری کند چرا که"ان الله لا یغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم"

چو بیشه تهی مانَد از نرّه شیر                  به بیشه درآید شغالی دلیر

چو بیشه ز شیران تهی یافتند                   سگان فرصت روبهی یافتند

پی نوشت:

خوشبختانه شنیدیم امروز یکشنبه آقایان حاج محمود هوشمند،علی هوشمند،دکتر رضوی،غلامحسین وارسته،میرزاعباس ایمانی،محمدعلی اخوان،محمدرضا خادمی و اصغر خوش خوش آبادی که بیشتر آنها از طرفداران آقای روحانی هستند به استانداری مراجعه کرده و با پشتیبانی تلفنی حجه الاسلام رضوی درمورد فرمانداری بهاباد با آقایان سعید عبداللهی،محمدعلی طالبی ،دهستانی و دوستان صحبت و رایزنی کرده اند.

 

 

این که گذشت اما...

$
0
0

{jcomments off}در پی فتنه انگیزی هایی که در یک ماه گذشته در فرایند انتخاب فرماندار مورد قبول اکثریت مردم بهاباد توسط عده ای از عوامل شناخته شده صورت گرفت وظیفه خود دانستیم که در این رابطه روشنگری کنیم تا ماهیت این افراد که در بین مردم هیچ جایی ندارند و با پررویی تمام خود را در قامت فرماندار این شهرستان هم می دیدند برای مردم روشن شود.خوشبختانه نظرات خوانندگان سایت و میزان مثبت و منفی ها هم جایگاه این افراد در بین مردم را مشخص کرد تا بفهمند که عرصه سیمرغ جولانگاه برخی افراد! نیست.با اینکه قویا بر مواضع خود پابرجا هستیم اما انتشار مطلب بیش از این مدت را به مصلحت ندانسته و این قضیه را تمام شده تلقی می کنیم و از شنبه سایت روال عادی خود را از سر خواهد گرفت. اختلافات عمیق ما با این فرصت طلبان کماکان به قوت خود باقی است و قطعا هرزمان دیگر هم که دست به فتنه انگیزی بزنند آنها را رسوا خواهیم کرد و هیچ باکی از تهدیدات و ناسزاها و تهمتهای آنها - که در این چند روز بسیار هم زیاد بود- نخواهیم داشت.

درشهر

$
0
0

متاسفانه آنچه در جای جای این شهر بسیار به چشم می آید و تعدادی از آنها را در تصاویر زیر می توانید نبینید ! آشغال هایی است که توسط عده ای از مردم درهرکجا که بشود رها می شود و متاسفانه چهره شهررا -که همین طوری هم چندان زیبا نیست - زشت می کند.آشغالها را می ریزند با این توجیه که شهرداری وظیفه دارد جمع کند.این چهره زشت از شهر نه به خاطر کوتاهی کارکنان زحمتکش شهرداری که به خاطر کوتاهی ما در تربیت درست فرزندانمان است که به آنها یاد نداده ایم جای زباله در سطل زباله است نه در جوی خیابان(کافی است به پاکت های شیری که جلوی مدارس روی زمین افتاده نگاهی بیندازید).تا زمانی که این فرهنگ جا نیفتد و آشغال ریختن یک ضدارزش نشود این صحنه ها را بارها و بارها خواهیم دید.سایت بهاباد پیش از این بارها به این موضوع پرداخته است و همچنان تلاش می کند تا در زمینه گسترش فرهنگ پاکیزگی و احترام به حقوق دیگران گام هایی ولو کوچک بردارد.امید که معلمین مدارس و اولیا دانش آموزان هم به وظایف خود عمل کنند تا شهری پاکیزه و زیبا داشته باشیم.


بانوی نمونه

$
0
0

در این مطلب سعی داریم به معرفی یکی از بانوان موفق وافتخارآفرین بهابادی  بپردازیم که در زمینه علوم قرآنی مشغول به فعالیت می باشند.

 بی‌بی‌سادات رضی بهابادی، پژوهشگر و مؤلف توانای علوم و معارف قرآن، در سال 1348 در خانواده‌ای مذهبی  در بهاباد متولد شد، نام پدر وی، سیدحسین است که در کسوت روحانیت، علم‌پرور و بسیار علاقه‌مند به تاریخ، شعر و ادبیات است و با کمال افتخار امرار معاششان از کشاورزی است.

ایشان تحصیلات خود را تا پایان متوسطه در زادگاهش گذرانده و از همان دوران کودکی با قرآن مأنوس بوده و همواره در مسابقات قرآن و نهج‌البلاغه مدارس و شهرستان رتبه اول را کسب کرده است، همچنین از سال 1366 تحصیلات دانشگاهی خود را آغاز کرده و در سال 1377، دکترای خود را در رشته علوم قرآن و حدیث از دانشگاه تهران اخذ کرده است.

بی بی سادات رضی بهابادی در سال 1368 رتبه اول کشوری را در مسابقات مفاهیم قرآن دانشجویان و رتبه دوم کشوری را در مسابقات احکام دانشجویان کسب کرده و از سال 1378 به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه الزهرا(س) به تدریس دروس تفسیر قرآن، علوم قرآن، مقایسه قرآن و عهدین و... مشغول است.

ایشان از سال 1382 تا 1390، جلسات هفتگی تفسیر قرآن را در منزل خود در کرج برگزار می‌کرده و همچنین از سال 1377 تا کنون برگزاری جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ با محوریت قرآن و تفسیر را به صورت پراکنده در مدارس، پایگاه‌های بسیج و محافل خانگی شهرستان بهاباد را برعهده داشته‌.

سرکارخانم رضی مدرک کارشناسی خود را در رشته دبیری الهیات از دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1369، مدرک کارشناسی ارشد در رشته علوم قرآن و حدیث را از دانشگاه تهران در سال 1372 و مدرک دکترای علوم قرآن و حدیث را از دانشگاه تهران در سال 1377 با ارائه پایان‌نامه با موضوع تصحیح نسخه خطی ایضاح مخالفة السنة لنص الکتاب و السنة از علامه حلی، دریافت کرده است.

آموزش قرآن در مراکز آموزش عالی؛ فعالیت‌ عمده این بانوی قرآن‌پژوه

 سوابق خدمات دانشگاهی و غیردانشگاهی ایشان: عضو هیئت علمی گروه علوم قرآن و حدیث از سال 1378 تا کنون در دانشگاه الزهرا(س)، مدیرگروه علوم قرآن و حدیث از سال 1384 تا 1386 در دانشگاه الزهرا(س)، مدیر پژوهش دانشکده  الهیات از سال 1378 تا 1388 در دانشگاه الزهرا(س)، سرپرست دبیرخانه هیئت جذب اعضای هیئت علمی از سال 1388 تا تیرماه 1390، استاد مشاور دانشجویان شاهد از سال 1379 تا 1390، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران از سال 1389 تا 1390 از سوی دانشگاه الزهرا(س) و همکاری با واحد تحقیقات دانشگاه امام صادق(ع)، بخشی از فعالیت‌های ایشان در دانشگاه‌ها بوده است.

 نگرشی نوین بر تاریخ و علوم قرآن و تصحیح نسخه خطی ایضاح مخالفة السنة لنص الکتاب و السنة از علامه حلی، کتاب‌های تألیفی این بانوی بهابادی بوده است.

 این بانوی قرآن‌پژوه بهابادی مقالاتی در زمینه علوم قرآن وحدیث ارائه کرده استکه از جمله این مقالات می‌توان به بررسی روش تفسیر علامه حلی در ایضاح مخالفة السنة با تاکید بر نسخه‌های خطی ایضاح، عصمت حضرت محمد(ص) در قرآن، معرفی ترجمه‌های معاصر و امروزین قرآن کریم از الهی قمشه‌ای تا خرمشاهی، ترجمه و نقد مدخل بسمله در دائرة‌المعارف قرآن، مروری بر تاریخ اختیار در قرائات و ضوابط آن و بررسی همسان‌انگاری علم و ایمان از دیدگاه قرآن اشاره کرد.
گونه‌شناسی روایات تفسیری امام موسی کاظم(ع)، خبر دادن از غیب در قرآن وعهد عتیق، عوامل سلام ولعن در قرآن کریم، آموزه‌های خاص عهد عتیق در باب نبوت در مقایسه با قرآن، افزایش‌پذیری ایمان با تأکید بر چیستی آن از دیدگاه قرآن و مدخل ازمداخل جلد هفتم فرهنگنامه قرآن، از دیگر مقالاتی است که تاکنون توسط ایشان ارائه شده است.

بی بی سادات رضی بهابادی به عنوان پژوهشگر برتر گروه در سال‌های 1386،1388،1391 شناخته شده‌و در سال 1388 تا 1389 به‌عنوان عضو حلقه علمی کرسی نظریه‌پردازی، نقد و مناظره علوم قرآن بوده‌است.

برگزاری جلسات تفسیر قرآن در سطح شهرستان‌ها

این بانو غیر از پایان‌نامه‌ها و مقالات علمی و پژوهشی، راهنمایی دانشجویان را در رساله‌های کارشناسی ارشد بر عهده داشته‌ و تدریس را ادامه می‌دهد، فعالیت‌های متفرقه ایشان شامل برگزاری جلسات تفسیر قرآن و جلسات پرسش و پاسخ دینی است که در مناسبت‌ها در سطح شهرستان‌های بهاباد و کرج برگزار می‌‌شود.

 

منبع :خبرگزاری بین المللی قرآن

به یاد شهید علی اصغر جلیلی

$
0
0

12 اسفندماه سالروز شهادت شهید علی اصغر جلیلی بهابادی است.شهید جلیلی که متولد 1 شهریور 1349 است در سال 1362 در عملیات خیبر به شهادت رسید و از نظر سن با 13 سال و 6 ماه کم سن و سال ترین شهید بهاباد می باشد.قرار بود یکی از دوستان شهید مطلبی درباره ویژگیهای شخصیتی او برایمان بنویسد که متاسفانه میسر نشد و به همین عکس ها بسنده می کنیم.

به بهانه هفته درختکاری

$
0
0

نوشته:سجاد حاتمی بهابادی

 

مرادرخانه سروی هست کاندرسایه قدش

فراغ ازسروبستانی وشمشادوچمن دارم

 

درخت یكی از زیباترین مظاهر خلقت و جلوه ای از تجلیات آفریدگار عالم است. درخت نماد آبادانی و شاخص سبزی و خرمی و مظهر زندگی و باعث تلطیف هوا و موجب آسایش و رفاه شهروندان و صفا و پاكی طبیعت می باشد

در ایران، از 15 تا 21 اسفند ماه به عنوان "هفته منابع طبیعی" نامگذاری شده است که نخستین روز این هفته یعنی 15 اسفند "روز ‌درختكاری‌" است.

در دین مبین اسلام تاکید بسیار زیادی بر امر درختکاری و توسعه فضای سبز شده است و احادیث بسیار زیادی از معصومین در این باره نقل شده است

پیامبر اکرم می فرماید:

"مَن نَصَبَ شَجَرَةً و صَبَرَ عَلي حِفظِها والِقيامِ عَلَيها حَتّي تُثمِرَ كانَ لَهُ في كُلِّ شَي‏ءٍ يُصابُ مِن ثَمَرِها صَدَقَةٌ عِندَاللَّهِ"

هر كس درختي بكارد و در نگهداري آن بكوشد تا ميوه دهد ، در برابر هرچه از آن ميوه به دست آيد ، پاداشي نزد خدا خواهد داشت

(ميزان الحكمه ، ح ۹۱۴۳)

در هر شهری درختکاری تاثیر بسیار زیادی بر زیبایی های آن شهر و حفظ خاک دارد ولی در شهر ما این تاثیر دوچندان است چون یک شهر کویری است و دارای حداقل فضای سبز

در فضای شهری بهاباد نیز درختکاری هایی  برای توسعه فضای سبز انجام شده که اکثرا از سالیان دور به یادگار مانده از جمله  درختهای کاج پارک شهرک، درخت های کاج پارک خندق و طرح های نیمه کاره ای مثل پارک های جنگلی محمدآباد و کوثرکه در سال های گذشته به اجرا درآمده است. هدف از کاشت این درختان علاوه بر توسعه فضای سبز ایجاد محیط هایی مناسب برای استفاده و تفرج همشهریان بوده است ولی آیا این پارک ها هیچ گاه مورد استفاده همشهریان قرار گرفته است؟ هرگز . فکر می کنید چرا ؟ پاسخ خیلی ساده است :چون این پارک ها پوشیده از درختان کاج هستند.

یک سوال: شما تا به حال چندبار زیر درخت کاج اطراق کرده اید؟به نظر شما نشستن زیر درختان زیبایی مثل چنار و صنوبر باصفاتر است یا زیر درخت کاج؟

متاسفانه در سالهای گذشته دقتی در کاشت درختان در بهاباد صورت نگرفته و جای جای شهرمان را این درخت پر کرده است و هنوز هم در هفته منابع طبیعی درخت کاج بین همشهریانمان توزیع می شود.

این مشکل مختص بهاباد نیست بلکه در تمام کشور وجود دارد.  پارک تفریحی چیتگر تهران نمونه مشهودی از این مورد می باشد.تقریبا اکثر شهروندان تهرانی حداقل یک بار به پارک جنگلی چیتگر رفته اند ومتوجه شده اند که قسمت سوزنی برگ ها تبدیل به مکانی بی روح ومرده شده است،چون سطح خاک این مناطق عاری از گیاه بوده و هیچ پرنده ای در میان درختان لانه نکرده وخاک زیر درختان،  متراکم وسفت است.

نمونه های زیادی در کشور از بوستان های جنگلی کاج داریم که در این نیم قرن اخیر به دست خودمان به وجود آورده ایم ومتاسفانه بدون در نظر گرفتن مسایل کارشناسی در مورد شرایط کاشت ونگهداری این گونه درخت ،تنها به اقتصادی بودن و بالا بودن آمار سرانه فضای سبز توجه شده است.

 درخت کاج چه مشکلاتی دارد؟

-چون رطوبت سطحی زمین را به اعماق هدایت می کند دراطراف آن گیاهی رشد نمی کند و نمی توان چمن کاری کرد واگرچمن بکاریم  به آب بسیار زیادی احتیاج دارد
-سوزنی برگ است برگ آن سطح کمتری دارد ودرنتیجه قدرت تصفیه کنندگی هوای آن ازدرختان پهن برگ ضعیف تر است.
-خاک پیرامون خود ودرخت را اسیدی کرده که مانع رشد گونه های دیگر می شودو پس از ده سال ریشه آن آهک تولید می کند.
-دربرابر مواد سمی وباران های اسیدی بسیار آسیب پذیر است.
-نوعی اکسید نیتروژن را وارد هوا می کند که از نظر کمیت و کیفیت با اکسیدهای نیتروژن تولید شده در صنعت و ترافیک برابری می کند  و به جای تصفیه هوا ، آن را آلوده می کند
-با تجزیه اندام های گیاهی مشخص گردیده که مقادیری سرب (درحد سمی)در کاج تهران وجود دارد.
-طی سالیان گذشته آتش سوزی هایی که در پارک های جنگلی اتفاق افتاده است اغلب در قطعات کاج بوده که براثر قابلیت زیاد اشتغال برگ های سوزنی خشکیده می باشد.
-باعث تجمع آفات بوده وهمواره در معرض آلودگی می باشد.
-کاج سایه انداز مناسبی ندارد.

- درختان سرو و چنارهم گرچه میوه ندارند، ولی در جریان جابجایی هوا وفرصت دهی به سایر گیاهان ممانعتی مثل کاج کریسمسی ندارند.
- به علت نا آشنا بودن باغبانان با نحوه رشد کاج(ده سال اول رشد قطری وده سال دوم رشد طولی)در فصل هرس،شاخه های پایین را به اشتباه هرس کرده ودردهه دوم با رشد طولی ،درختی با منظر زشت وشکننده وسایه انداز بسیار کم به وجود می آید.
- برگ های سوزنی در معابر شهری با فرود آمدن برروی خودروها وسنگ فرش ها به علت وجود رزین وصمغ صدمه غیر قابل جبران ایجاد می کنند.
-ریشه کاج به مرور زمان به سنگ فرش ها وبافت معابر آسیب جدی می زند و برای معابر مناسب نمی باشد.
-بسیارکند رشد می کند.
-درزیربارش برف های سنگین سریع می شکند.
-پرندگان تمایلی به لانه سازی بر شاخسار این درخت ندارند.

چه درختانی را می توانیم جایگزین درخت کاج کنیم؟

1- زیتون:

ویژگی ها:

-درخت ودرختچه ای راست قامت وپرشاخ وبرگ است.
-همیشه سبز
-مقاوم به کم آبی
-مقاوم به آلودگی
-سایه انداز بسیارزیاد(تاج زیبا)
-چوب بسیارسخت وارزشمند برای مصارف صنعتی دارد.
-روغن زیتون برای مصارف خانگی 
خداوندمتعال در قرآن کریم بارها از درخت زیتون یادکرده است.امروزه با پیشرفت علوم وروشن شدن خواص وارزشهای غذایی ودرمانی روغن زیتون، اهمیت مصرف آن در حفظ سلامتی انسان وآثارمفید این درخت طیبه بهتر آشکار شده است.زیتون کلمه ای پارسی است و بومی ایران بوده  به طوری که در زمان ساسانیان از ایالات مختلف ایران ،زیتون به عنوان تحفه به کاخ آورده می شده است وتولید زیتون در زمان ساسانیان معاف از مالیات بوده است .

2-سنجد:

با ویژگی های زیر:

-درختی است باریشه عمیق
-چترزیاد ومناسب
-دارای گل های خوشبو
-برگ های دورنگ وزیبا
-مقاوم به آلودگی هوا
-مقاومت فوق العاده نسبت به کم آبی
-دارای طول عمربالا
-دارای میوه مفید ومقوی حاوی مقدارزیادی ویتامین c
-مقاوم به شوری وتغییرات phخاک

3- توت:

ویژگی ها:
-سایه انداز بسیار مناسب
-مقاوم به آلودگی هوا
-مقاوم به کم آبی
-مقاوم به آفات
-مقاوم به خاک های ضعیف
-برگ های آن برای مصرف کرم ابریشم کاربرد دارد
-میوه خوشمزه،دارویی وخشکباری
-چوب باارزش صنعتی در کشتی سازی ولنج سازی وبرخی آلات موسیقی ،برگ آن کاهنده فشار خون
-بهترین ماده قندی خوراکی برای دیابتی ها 
4-چنار:

با ویژگی های زیر:
-مقاوم به آلودگی هوا
-سایه انداز بسیار مناسب ووسیع وبسیار خنک

-در تابستان بیشترین ودرزمستان کمترین حرارت را به خود جذب می کند.
-جوشانده آن سرشار ازتانن بوده ودردرمان اسهال خونی به کار می رود.

5-نارنج:

با ویژگی های زیر:
-درخت میوه دار وزیبا وهمیشه سبز
-مقاوم
-خواص درمانی آن:
-الف)برگ:ضداسپاسم وبهبود دهنده هضم.
-ب) گل :آرامش بخش ،مسکن،ضداسپاسم،پوست.
-ج) مقوی دستگاه گوارش وبهبوددهنده هضم.
-د)رب آن کاربرد وسیع در آشپزی داشته است.
-در صنعت عطر سازی استفاده فراوان دارد.
6-زبان گنجشگ:

با ویژگی های زیر:
-مقاوم به کم آبی
-مقاوم در برابر شرایط جوی
-کم آفت ومقاوم به آفت های موجود
-سریع الرشد
-سایه انداز مناسب
-تنه درخت بسیارزیبا 
-قابلیت ریشه دهی در اکثر خاکهای ایران

حتما شما هم در فصل تابستان رهگذرانی را دیده اید که در کنارچند درخت توت زینتی که بعد از پمپ بنزین کاشته شده می ایستند و توت ها را نوش جان می کنند و لذت می برند واقعا چرا نباید در تمامی شهر این منظره را ببینیم؟آیا بهتر نیست از آبی که به این زحمت از دل زمین بیرون می آوریم استفاده بهتری کنیم و درختانی پرورش دهیم که لااقل ثمری هم داشته باشد؟خوب است که شهردار محترم هم کمی در این مورد تامل کنند و از آب شکسته که در اختیار شهرداری است برای پرورش درختان ثمرده و البته زیبا استفاده کنند .در زمینه پرورش درختان میوه دار اخیرا تلاش هایی در سطح کشور انجام شده است که نمونه هایی از آنها را در لینک های زیر می توانید ببینید:

پارک درختان میوه در اردبیل ایجاد می‌شود.

کاشت ۵۰۰۰ هزار درخت میوه در منازل مردم دره شهر

اجرای طرح کاشت درختان میوه در منازل/ راه اندازی نهضت توسعه پایدار در مازندران

کاشت درخت توت در کنار انهار شهر اصفهان

 

پی نوشت:

فیلم کوتاهی از صحبت های حجه الاسلام قرائتی را که چندان بی ربط با این مطلب نیست را هم ببینید بد نیست.(اینجا)

 

 

 

تفاوت

همایش پیاده روی

Viewing all 298 articles
Browse latest View live


<script src="https://jsc.adskeeper.com/r/s/rssing.com.1596347.js" async> </script>